Elkészítés: Az átmosott, lecsepegtetett rizst margarinnal kikent tepsi alján szétterítem, rászórom az ételízesítőt. Az ananász levét és a tejszínt összekeverem, ráöntöm. Ezt követően a besózott csirkemelleket egymás mellé ráfektetetem, megszórom egy kis borssal, őrölt gyömbérporral, 2 kanál kókuszreszelékkel és beborítom az ananászszeletekkel. A maradék margarint rátördelem, rálocsolom a fehér bort, és a tálat szorosan lefedem alufóliával. Előmelegített, 200 fokos sütőben 1-1,5 órát sütöm. Ha a rizs megpuhult leveszem a fóliát, rászórom a maradék kókuszreszeléket és 5 percre visszateszem a sütőbe, hogy egy kicsit megpiruljon a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.