A csirkemelleket lebőrözzük, kicsontozzuk, és az így kapott négy húsdarabot oldalról behasítjuk, hogy „zsebe” legyen. Az ananászt leszűrjük, a levét félretesszük, és a szójamártással meg csipetnyi reszelt szerecsendióval ízesítjük. A húsdarabokat beleforgatva egy órára jégbe hűtjük, majd leszűrjük. Két ananászkarikát apróra vágunk, a hús „zsebébe” tömködjük, és a nyílást fogvájóval vagy hústűvel összetűzzük. A szokásos módon lisztbe, tojásba, sajttal összekevert morzsába forgatjuk, és teflonserpenyőben, bő olajban kisütjük. Papírtörülközőn leitatjuk, és melegen tartjuk. Az olajat a serpenyőből kiöntjük, a vajat belerakva felolvasztjuk, és a maradék – alaposan lecsepegtetett – ananászkarikák mindkét felét kissé átsütjük rajta. A húst ezzel körítjük (esetleg meggybefőttszemekkel is díszíthetjük), de ha nagy étkű a család, párolt rizst is kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.