Elkészítés: A krém úgy született, hogy eredetileg vaníliás krémnek készült, sima piskótalapra. Amikor a vaníliás pudingot előírás szerint (azaz itt 3,5 dl tejből) elkészítettem, gondoltam kikeverem egy kis margarinnal és rákenem a kisült lapomra. Töntént, hogy beleraktam a 12,5 dkg-ot (ami ugye egy kocka fele) és habosítás után döbbentem rá hogy irtó tömény lett. Felnéztem a polcra, ott csücsült a cappuccino-por, és mivel imádok kísérletezgetni, tettem bele 3-4 evőkanállal. Nem volt az igazi...
Ott csücsült az instant kakaópor is :) Abból is tettem 4-5 evőkanállal, aztán cseppentettem bele pár csepp rumot (rumesszencia is tökéletes). Közben persze turmixgéppel folyamatosan kevertem. Aztán még egy pici kakaópor, és még pici cappuccino-por.
Nos, ebből született egy olyan kávés-rumos-kakaós ízű mennyeien krémes krém, hogy az eszméletlen.
Tölthető bármilyen lapba, én kakaós-piskótát sütöttem, és nagyon fincsi lett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.