Elkészítés: A tésztához 6 dkg cukrot barnára pirítunk, feleresztjük 1,5 dl feketekávéval. Ha kihűlt, adunk hozzá 30 dkg lisztet, 2 dkg szalakálit, 1 tojást, 8 dkg margarint. Összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, tepsi hátán megsütjük.
A krémhez 3 dl tejet, 10 dkg cukrot, 2 púpos evőkanál lisztet, 2 tojássárgát sima péppé főzünk. Ha kihűlt, 20 dkg vajat 10 dkg cukorral kikeverünk, majd a tejes krémmel összekeverjük. A tésztalapokat megtöltjük.
A tetejére a 2 tojásfehérjét 8 dkg cukorral gőz felett felverjük, majd a sütemény tetején egyenletesen elosztjuk. Csokimázzal lehet díszíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.