Elkészítés: Serpenyőben megolvasztjuk a vajat, majd a bacont néhány percig pirítjuk benne. Ezalatt meghámozzuk az almát, kimagozzuk, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Kivesszük a szalonnát a serpenyőből, s beletesszük a felszeletelt hagymát. Amikor a hagymák aranyszínűek, hozzáadjuk az almakarikákat, s fedő alatt 5-10 percig pároljuk. Rázzuk meg néha a serpenyőt, nehogy az almakarikák összeragadjanak. Amikor az alma puha, hozzáadjuk a bacont, s további néhány percig pároljuk. Frissen őrölt borssal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.