Elkészítés: 40 dkg cukrot 10 tojássárgájával és egy csomag vaníliás cukorral habosra kavarunk, majd 10 dkg reszelt csokoládét (vagy 2 evőkanál kakaót), 4 kávéskanál darált babkávét, 1 csomag sütőport, 9 evőkanál lisztet és legvégül a tojások keményre felvert habját adjuk hozzá. Kizsírozott, lisztezett tepsibe téve megsütjük. Amikor kihűlt, hosszában kettévágjuk.
30 dkg porcukrot 3 tojássárgájával+egy egész tojással, 2 csomag vaníliás cukorral és 4 dl tejjel sűrűre főzünk, hozzáadunk 4 evőkanál babkávét és 10 dkg reszelt csokoládét vagy 2 evőkanál kakaót. Amikor a pép kihűlt, hozzáadunk 25 dkg margarint. Ezzel a krémmel töltjük meg a piskótát.
Tetejét fehér csokoládéglazúrral vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.