Elkészítés: Az olajon üvegesre párolom a felaprított hagymákat, hozzákeverem a szeletelt gombát, ízlés szerint sózom, borsozom, és puhulásig párolom. Beleöntöm a sós vízben főtt gerslit, és megszórom a majorannával.
Kikent tepsibe simítom a gombás gerslit, és kirakom a csontok mentén felszeletelt hússal. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütöm, amikor ráöntöm a tejben elkevert tojást, és 210 fokra emelt hőmérsékleten további 10 perc alatt készre sütöm.
Snidlinggel megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.