Elkészítés: A húst vékonyra kiverem, szép szeletté formálom úgy, hogy a kilógó részeket körbevágom (kb. 8-10 dkg-ra való). A felkockázott szalonnát üvegesre sütöm, átfuttatom rajta a felvágott hagymát, majd beleteszem a beáztatott gombát és megpárolom, majd a húsdaráló finoman őrlő tárcsáján megdarálom a karajról levágott hússal és a beáztatott zsemlével együtt. A fűszerekkel és tojással összekeverem, a besózott hússzeleteket ezzel a masszával megkenem és feltekerem. Fogvájóval rögzítem, és hagyományos módon panírozom, majd olajban kisütöm. Rizi-bizi és vegyes savanyúság kíséretében tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.