Elkészítés: Egy nagy tálban dolgozzuk össze a lisztet, a sütőport, egy csipet sót és a joghurtot. Ha már homogén tésztát kaptunk, lisztezett felületen gyúrjuk át. Osszuk a tésztát 4 (nagy kenyerekhez) vagy 8 (kis kenyerekhez) egyforma részre, és nyújtsuk ki kb. 2 mm vastag kör alakban.
Egy nagyobb serpenyőt hevítsünk fel. A paradicsomokat és a leszűrt articsókát keverjük össze kevés olívaolajjal, és a felforrósított serpenyőben süssük elő kb. 4 perc alatt, míg a paradicsomok kissé megbarnulnak. A tűzről levéve szórjuk meg oregánóval.
A sütőt melegítsük elő 190 fokra. A kinyújtott laposkenyerek tetejére kanalazzuk az elősütött zöldségeket. Szórjuk meg a reszelt parmezán sajttal, és a sütő alsó rácsára téve süssük kb. 10 perc alatt ropogósra, aranybarnára.
Amíg sülnek a laposkenyerek, a rukkolát keverjük össze a parmezánforgácsokkal, a citrom levét facsarjuk rá, csurgassuk meg olívaolajjal, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A frissen sült laposkenyereket pizzaszeletelővel felszeleteljük, és a frissítő rukkola salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.