Elkészítés: A tésztákat külön-külön készítjük el a következők szerint: a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőport és a pudingport, majd belekeverjük a tojásfehérjék felvert habját.
A rózsaszín és a sárga tésztát kivajazott, lisztezett őzgerincformába öntjük és megsütjük.
A barna tésztát nagyméretű vajazott, lisztezett tepsibe öntjük és megsütjük, sütés után feltekerjük, mint a piskótatekercset.
A sárga és rózsaszín rudakat összefordítjuk, és a szétnyitott barna tésztára tesszük, újra feltekerjük, hogy együtt hűljenek ki.
Eközben a krémhez a tejből és a pudingporból krémet főzünk. A margarint a porcukorral habosra dolgozzuk, majd a kihűlt krémhez keverjük.
A barna lapot kiterítjük és rákenjük a krém egy részét. A színes rudakat hosszában kettévágjuk, és krémmel összeragasztunk 1 rózsaszínt 1
sárgával. Egy felemás rudat helyezünk a barna tésztára, rákenjük a maradék krémet, erre rátesszük a másik felemás rudat, majd feltekerjük. Alufóliával jól összefogjuk, és hűtőbe tesszük.
Néhány óra múlva szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.