Elkészítés: Kockázzuk fel a csülökhúst, az oldalast pedig a szokott módon szeljük fel. Ha nagyon savanyú a káposzta, akkor mossuk át, ha nem, akkor hagyjuk békén.
Vegyük elő azt a szép piros bonyhádit, olvasszunk benne jó evőkanálnyi sertészsírt, és forgassuk át rajta a húsokat. Ezután adjuk hozzá a káposztát, az apróra vágott vöröshagymát és a leöblített magozott aszalt szilvát. Erős karunk és egy jóképű fakanál segítségével keverjük össze, és annyi vízzel öntsük fel, hogy ellepje. Sózzuk, hintsük meg a szemes borssal, tegyük bele a babért. Fedjük le, és közepes lángon főzzük készre.
Tálaljuk tejföllel meglocsolva, friss toronyi kenyérrel körítve, és ne felejtsünk el felbontani mellé egy szép rajnai rizlinget sem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.