Előkészítés: Az aszalt gyümölcsöket megmossuk, leszárítjuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A vajat a porcukorral és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a mogyorót, az aszalt gyümölcsöket, a rumot, és jól összekeverjük. A masszából - nedves kézzel - kis gombócokat formázunk, mindegyiket meghempergetjük a csokidarában, és minyonpapírba tesszük. Tálalás előtt 1-2 órát hűtőben pihentetjük.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
Szükséges: 16-20 darab mignonpapír
1 darab: 240 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.