Előkészítés: Az aszalt gyümölcsöket megmossuk, leszárítjuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A vajat a porcukorral és a tojással habosra keverjük. Hozzáadjuk a mogyorót, az aszalt gyümölcsöket, a rumot, és jól összekeverjük. A masszából - nedves kézzel - kis gombócokat formázunk, mindegyiket meghempergetjük a csokidarában, és minyonpapírba tesszük. Tálalás előtt 1-2 órát hűtőben pihentetjük.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
Szükséges: 16-20 darab mignonpapír
1 darab: 240 kcal
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.