1,2 l vízben a tyúkhúsleveskockából alaplevet készítünk.
Az avokádót megtisztítjuk, magtalanítjuk, majd felszeleteljük.
A póréhagymát felkarikázzuk, vajban megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk az avokádószeleteket. Sózzuk, borsozzuk, tovább pároljuk 3-5 percig, majd felöntjük a húslevesalappal, és lassú tűzön, pár percig főzzük, végül turmixoljuk.
A tűzre visszatéve tejszínes habarással sűrítjük, és száraz fehérborral, illetve cayenne-i borssal ízesítjük. Vékony csíkokra vágott, pirított füstölt sonkával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.