A céklát meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, hozzáadunk egy csipet sót és elkezdjük főzni. Amikor a cékla kezd puhulni hozzáadjuk a megtisztított, szeletekre vágott birsalmát. Amikor a cékla és a birsalma is puha, levesszük a tűzről és összeturmixoljuk.
A bort felforraljuk a fahéjjal, a szegfűszeggel és a csillagánizzsal és 10-15 percig főzzük, majd átszűrjük és hozzáadjuk az összeturmixolt leveshez. Elkeverjük benne a kókusztejet, a narancs reszelt héját, a mézet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.