A megtisztított hagymát és fokhagymát, valamint a meghámozott, megmosott burgonyát és leveszöldséget apróra kockázzuk, a brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük és a nagy fazékban felhevített olajon megpirítjuk.
Majoránnával, köménnyel ízesítjük, sózzuk, borsozzuk, majd meghintjük a liszttel és megkapatjuk.
A zöldségeket felöntjük az alaplével és a tejszínnel, hozzáadunk 10 dkg reszelt sajtot, majd felforraljuk és mérsékelt tűzön főzzük kb. 30 percig, amíg megpuhulnak. A levest a fazékban botmixerrel darabosra turmixoljuk.
A cipók felső részét levágjuk, a belsejüket kicsipkedjük. Ezekben tálaljuk a forró levest, aminek a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.