A hagymát vékonyan felszeleteljük, vajon nagyon lassan megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. A száraz fehérborral felöntjük, szép lassan főzzük, sózzuk, borsozzuk. Az alaplével felöntjük, felforraljuk, és még 10-15 percet főzzük a hagymalevest.
A kerek cipók tetejét levágjuk, kibelezzük. A kalapokra sajtszeleteket helyezünk, és berakjuk őket az előmelegített sütőbe, a kibelezett cipókkal együtt. 160 C-on 10-15 perc alatt megpirítjuk. Így a cipók nem szívják majd fel olyan gyorsan a levest.
A megpirult cipókba merjük a meleg levest, és a sajtos cipókalappal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.