A cipó tetejét levágjuk, a belsejét a kezünk és egy kanál segítségével kivesszük, ügyelve arra, hogy a cipó oldal ne lyukadjon ki!
Az oldalát és az alját belülről megkenjük paradicsompürével (használhatunk fűszeres paradicsomszószt is). Körberakjuk az alját a felszeletelt mozzarella sajttal, erre rakunk paprikás szalámit, lilahagymát, felcsíkozott sonkát, kaliforniai paprikát, majd újabb adag paradicsommal öntjük nyakon. Végül körberakjuk mini mozzarellával, 3-4 szelet szalámival és rárakjuk a korábban levágott cipó tetejét.
A cipót alufóliába csomagoljuk és egy nehezéket helyezünk a tetejére, hogy kicsitlaposabb legyen a teteje. 20 perc után ezt eltávolítjuk, a fóliát leszedjük. Rászórunk még egy kis sajtot és szalámit, majd 175-180 fokon 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.