Elkészítés: Pirítsd meg a karikára vágott póréhagymát, dobd rá az apróra vágott gombát és a bambuszrügyet. Ha a gomba már elfőtte a levét, tedd a serpenyőbe a csíkokra vágott spenótot, a szójacsírát, és süsd jól össze. Locsold meg szójaszósszal, fűszerezd. Öntsd rá a felvert tojást, és süsd meg, mint egy rántottát. A tésztát gyúrd keményre, nyújtsd ki, töltsd meg, és bő olajban süsd ki. (De vízben is kifőzheted a hagyományos módon.) Valamilyen pikáns ázsiai szósszal tálald.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.