Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk tepsi hátán.
Egy tálba összetörünk egy kisült lapot a babapikótával együtt, és forró vaníliás tejjel leöntjük. A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt tejes tésztát, a lekvárt, a rumot és a kakaóport.
Gőz fölött habbá verjük a tojásfehérjét 40 dkg porcukorral.
A tésztát összeálítjuk: az egyik tésztalapon elegyengetjük a tölteléket, befedjük a másik lappal, majd a tetejére kenjük a tojáshabot. A tetejére olvasztott csokit csepegtetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.