Elkészítése: A főtt babot kihűtve húsdarálón ledaráljuk, hozzáadjuk a zsírt, a tejben felfuttatott élesztőt, tejfölt, tojást, sót, borsot és a szójalisztet. A masszát összedolgozzuk, 10-15 percig pihentetjük, kelesztjük. Ezután hozzágyúrjuk a lisztet, majd 10-15 percig újból pihentetjük. A megkelt tésztát 2cm vastagságúra kinyújtjuk, tetejét késsel megvagdossuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, a pogácsák tetejét egész tojással megkenjük, ízlés szerint egy-egy szem főtt babbal díszítjük. Középmeleg sütőben 20-25 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.