Elkészítés: Előző nap beáztatjuk a szárazbabot. Főzés előtt leszűrjük, majd egy nagy lábosba új vízzel feltesszük főni. 30 perc múlva újra leszűrjük, majd annyi vízben, hogy ellepje, puhulásig főzzük. Leszűrjük, és hagyjuk hűlni. Egy mély tálba tesszük, és hozzákeverjük a zöldségeket. Az öntetet kikeverjük, és a babra öntjük. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt összekeverjük, majd olajbogyóval díszítjük. Aki szereti, tehet a tetejére tonhalat, illetve belekeverheti a salátába.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.