Elkészítés: A csirkemellcsíkokat baconbe tekerjük, majd egy serpenyőben, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
A gombamártáshoz 1 nagy fej vöröshagymát felaprítunk, olajon üvegesre pároljuk. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felengedjük, rátesszük a felszeletelt gombát, paprikát, paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt készre pároljuk. Tejszínnel vagy tejföllel kevés liszt hozzáadásával behabarjuk, citromlével ízesítjük. Összeforraljuk, majd pépesítjük.
A burgonyafánkhoz a főtt, áttört burgonyát a többi hozzávalóval összekeverjük, fánkot formálunk belőle, és olajban szép aranybarnára kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.