A csirkemellet hosszában három csíkra vágjuk, egy tálba tesszük, meglocsoljuk olajjal, sózzuk, borsozzuk, hozzáadunk 1 evőkanál mustárt, és legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
Ezalatt az uborkát alaposan megmossuk (ha nem szeretjük a héját, akkor meghámozzuk), lereszeljük, besózzuk, és 20 percig állni hagyjuk. A fokhagymát vékony karikákra vágjuk, a kaprot felaprítjuk. Az uborkát alaposan kicsavarjuk, hozzátesszük a joghurtot, a fokhagymát, a kaprot, sózzuk, borsozzuk és mehet be a hűtőbe.
A csirkemellet jó szorosan betekerjük a csíkozott baconbe, és egy tepsiben vagy jénaiban egymás mellé helyezzük. Olaj nem kell alá, éppen elég, amennyi a szalonnából kisül. Légkeveréses sütőben 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.