Elkészítés: A tejfölt, a tojást, a lisztet, a sót, a borsot és a petrezselymet jól összekeverem. Hozzáadok 10 dkg reszelt sajtot. A csirkemellet apró darabokra vágom és a masszához keverem.
Egy őzgerincformát kivajazok, meghintem zsemlemorzsával, belefektetem a baconszeleteket úgy, hogy kilógjanak oldalt. Beleöntöm a masszát, ráhajtom a szalonnákat, és a tetejét is beborítom szalonnával. Tetejét megkenem a maradék tejföllel, rászórom a maradék sajtot, és 170 fokos sütőben 40 percig sütöm, majd kiborítom egy tepsire, és addig sütöm, míg a szalonna megpirul.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.