Elkészítés: A bacont, a szalonnát és a mángoldot szeletelem, a fokhagymát, a zellert és a petrezselymet aprítom, a chilit karikára vágom.
A tésztát felteszem főni.
Egy serpenyőben kevés olajon megpirítom a szalonnákat, a fokhagymát és a chilit, ráteszem a mángoldot és az újhagyma zöldjét, kicsit megfonnyasztom. Hozzáadom a leszűrt tésztát, a mozzarellát, a paradicsomot, a petrezselymet, fűszerezem, összekeverem.
Tálaláskor szórok még rá kapribogyót, díszítem chilivel és petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.