Elkészítés: 1 kis fej vöröshagymát apróra vágunk, üvegesre dinszteljük kevés olajon, levesszük a tűzről. Hozzákeverjük a darált marhahúst, 1 kiskanál mustárt, sózzuk, borsozzuk, és nagyon alaposan összegyúrjuk.
Tetszőleges nagyságú pogácsákat formázunk, teflon edényben a bacon szeleteket és a gombákat kisütjük, kiszedjük, a maradék zsiradékon a húspogácsák mindkét oldalát megsütjük.
A zsömléket kettévágjuk, oldalaikat megpirítjuk, megkenjük ketchuppal, mustárral, megtöltjük salátával, hagymával, paradicsommal, uborkával, beletesszük a bacont, a gombát és a húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.