Elkészítés: A kicsontozott karajt kiklopfoljuk. A tojásokat megfőzzük és negyedekre vágjuk. A sonkát kisujjnyi vastagságúra szeleteljük.
1-1 szelet húsra negyed főtt tojást és 1
darab sonkát teszünk, felgöngyöljük, és hústűvel megtűzzük. A hústekercseket lisztben megforgatjuk, és forró olajban hirtelen átsütjük, félretesszük.
A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, és a zsírjában a finomra vágott hagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, felöntjük vízzel, ebbe tesszük a hústekercseket. Sóval, ételízesítővel, borssal, fokhagymával és
majoránnával ízesítjük. Amikor már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és készre főzzük. Ha kész, tejföllel bekavarjuk és összeforraljuk.
Galuskával tálaljuk, apróra vágott petrezselyem zöldjével díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.