Elkészítés: A tésztához a vajat morzsoljuk össze a liszttel, a porcukorral, a fahéjjal, a mandulával és a sóval. A tészta felét almareszelővel reszeljük egy 25x39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe.
A magozott meggyet lecsepegtetjük. Összekeverjük a tejet, a tejfölt és a vaníliás cukrot, és felforraljuk egy lábasban. A pudingport 2 evőkanál hideg vízzel és az 5 dkg cukorral simára keverjük, és a forró tejes keverékhez adjuk. Tovább főzzük, míg besűrűsödik.
Kihűtjük a krémet, majd a tésztára öntjük. Megszórjuk meggyel, ráreszeljük a maradék tésztát, és 200 fokon világosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.