Elkészítés: Az apró kockákra vágott füstölt szalonnát megpirítom, hozzáadom az apróra vágott hagymát, pár percig pirítom, majd hozzáadom a 2x2 centis kockákra vágott húst. Sózom, borsozom, és félpuhára párolom.
Utána hozzáadom a kockákra vágott leveszöldséget, és tovább főzöm. Mikor megpuhult, hozzáadom a felkockázott gombát, paprikával fűszerezem, és belekeverem a tejfölt. A végén hozzáadom az apróra vágott kaprot. Hozzáadom a felcsíkozott zöldpaprikát és
paradicsomot.
Levesbetétként csipetkét főzök bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.