Elkészítés: A pecsenyekacsámat feldarabolom, alaposan átmosom, ha van rajta még toll, azt eltávolítom. A hagymát apróra kockázom, a gombákat feldarabolom. A zeller- és petrezselyemleveleket ledarálom.
Az apróra vágott hagymát a darabolt gombával az olajon üvegesre párolom. Belekeverem a feldarabolt kacsát, hozzáadom a fűszereket, sózom, és egy kevés vízzel fölengedve puhára főzöm. Amikor megpuhult, hozzákeverem a tejfölt és a mustárt, még 1 percig forralom.
Tetszés szerinti körettel tálalhatjuk, én általában burgonyafánkot kínálok hozzá.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.