A gombát megpucoljuk és feldaraboljuk. A megmosott és szárazra törölt húst kicsit kiklopfolom, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A zsírt egy lábosban felforrósítjuk és a hússzeletek mindkét oldalát 2-3 percig sütjük rajta, majd tányérra szedjük.
A visszamaradt pecsenyezsírba tesszük a kockára vágott hagymát, megpirítjuk, rátesszük a gombát, megsózzuk, és kicsit átforgatjuk, majd és megszórjuk pirospaprikával.
Ezután hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát és visszatesszük a hússzeleteket is. Megszúrjuk a felaprított petrezselyemzölddel, majd egy kevés vizet öntünk alá, lefedjük, és mindig pótolva a vizet puhára pároljuk a húst, végül zsírjára sütjük.
Kivesszük a hússzeleteket, megszórjuk liszttel a gombás szaftot, öntünk hozzá egy kevés vizet, beletesszük a tejfölt, és jól összeforraljuk.
Visszatesszük a húsokat és együtt felförraljuk. Tésztával tálaljuk, de lehet nokedlit is szaggatni hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.