Elkészítés: Olvasszunk vajat egy nagy serpenyőben, majd a megtisztított, felkarikázott hagymát adjuk hozzá. Kb. 20 percig, folyamatosan kevergetve dinszteljük, míg karamellszínűre meg nem barnul. Ekkor adjuk hozzá a cukrot, és lassú tűzön addig kevergessük, míg a cukor el nem olvad. Ha karamellizálódott, adjuk hozzá a balzsamecetet, majd kevergetés mellett pároljuk további 5 percig, fedő nélkül. Ha már ’lekvárosodott’, akkor keverjük bele a friss rozmaringot.
Sült húsokhoz, májas ételekhez hidegen-melegen is kiváló köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.