Elkészítés: 1. A tésztához a lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük. A tojások fehérjét elválasztjuk, majd ásványvízzel felverjük. Közben beleszórjuk a kristálycukrot, és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd az előbbi lisztes keveréket.
2. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 200 fokon 15 perc alatt megsütjük. Még a tepsiben porcukorral megszórjuk, majd kiborítva hagyjuk kihűlni.
3. A töltelék a zselatint elkészítjük a tasakon leírtak szerint. A túrót villával összetörjük. A vaníliás cukorral, a porcukorral és a cappuccinó-porral felverjük a habtejszínt, majd óvatosan belekeverjük a túróba.
4. A tésztára kenjük a krém 2/3-át. A banánokat megpucoljuk, hosszában félbevágjuk, citromlével meglocsoljuk, majd a krémre tesszük. Rákenjük a maradék krémet, és hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni.
5. Megolvasztott tortabevonóval meglocsoljuk a tetejét. A banánokat felkarikázzuk, és ezzel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.