Elkészítés: A csirkemellet tenyérni szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom. Sózom, borsozom, lisztben megforgatom, majd kevés margarinon vagy olajon megpirítom (nem kell teljesen átsütni, csak egy kis aranybarna kérget sütni rá). Ezután egy serpenyőben a cukrot karamellizálom, majd hozzáöntöm a tejszínt. Állandó kevergetés mellett forrásig főzöm. Egy tepsit kivajazok, majd az aljára rakom a csirkemellet, erre jön a darabokra vágott bacon és a kb. fél centis karikára vágott banán. Az egészet leöntöm a karamelles tejszínnel, és megszórom reszelt sajttal. Alufóliával lefedem, és előmelegített sütőben először 30 percig sütöm, majd az alufóliát levéve még 5-10 percig pirítom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.