Elkészítés: A csirkemellet tenyérni szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom. Sózom, borsozom, lisztben megforgatom, majd kevés margarinon vagy olajon megpirítom (nem kell teljesen átsütni, csak egy kis aranybarna kérget sütni rá). Ezután egy serpenyőben a cukrot karamellizálom, majd hozzáöntöm a tejszínt. Állandó kevergetés mellett forrásig főzöm. Egy tepsit kivajazok, majd az aljára rakom a csirkemellet, erre jön a darabokra vágott bacon és a kb. fél centis karikára vágott banán. Az egészet leöntöm a karamelles tejszínnel, és megszórom reszelt sajttal. Alufóliával lefedem, és előmelegített sütőben először 30 percig sütöm, majd az alufóliát levéve még 5-10 percig pirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.