Elkészítés: A 7 dkg vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az egész tojásokat, a lisztet, a sütőport, a csipet sót és a tejet. Így meglehetősen sűrű tésztát nyerünk.
A massza felét a maradék 1 dkg vajjal kikent és liszttel meghintett tortaformába öntjük.
A banánokat meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, meglocsoljuk a citromlével, a tésztára helyezzük, meghintjük a mandula felével. Ráborítjuk a maradék tésztát, és a tetejét megszórjuk a maradék mandulával és csokireszelékkel.
Takaréklángon 40-45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.