Elkészítés: Jénai vagy teflon tepsibe kevés olajat öntünk. Belekarikázzuk a megtisztított burgonyát több rétegben, a rétegeket sóval, ételízesítővel, pirospaprikával és kevés borssal megfűszerezzük. Erre rakjuk a csirkemellet, melynek mindkét oldalát ételízesítővel meghintettük. Majd mindezt beborítjuk banánkarikákkal és a kimagozott meggybefőttel (levét ne öntsük rá). A tejfölt elkeverjük a reszelt sajttal, és a tetejére öntjük. Alufóliával lefedve, kis lángon puhára sütjük. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.