Elkészítés: 4 tojásból piskótát sütünk. Ha megsült, kiborítjuk egy lisztes konyharuhára, és sietve összetekerjük, így hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejet, a cukrot, a 3 kanál lisztet és 1 tojást jól kikeverünk, és lassú tűzön megfőzzük. A kihűlt főtt krémet összekeverjük 20 dkg kikevert margarinnal.
Elfelezzük, az egyik fele fehér marad, a másikba kakaóport keverünk.
Kiterítjük a kihűlt piskótát, és előbb a fehér, majd a barna krémet kenjük rá. Maradjon egy kis krém a külsejét is megkenni. Az egyik szélére tesszük a banánokat, és összetekerjük. Alufóliába takarva hűtőbe tesszük néhány órára.
Tálalás előtt kivesszük, az alufóliát eltávolítjuk, és a félretett krémmel bevonjuk a tekercset.Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.