Elkészítés: Egy tálban keverjük össze a túrót, a mascarponét, a rumot és a cukor felét. A cukor másik felét és a krémlikőrt adjuk a kávéhoz, majd tegyük hűvös helyre. Mártsuk a babapiskótákat a kávékeverékbe, mjad egy mély tálba rakjunk egy sor piskótát, tegyünk rá egy réteg krémet. A krém tetejére rakjunk egy sor karikázott banánt. Ismételjük meg újra úgy, hogy az utolsó réteg krém legyen, és szórjuk meg kakaóporral. Tegyük pár órára a hűtőbe, ha lehet, egész éjszakára.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.