Elkészítés: 28 dkg finomlisztből, a sóból, a tejfölből, a tojássárgájából és langyos vízből rétestésztát gyúrunk. Amikor kész, a hájat és a megmaradt lisztet összedolgozzuk, és háromszorra dolgozzuk bele a tésztába úgy, hogy kinyújtjuk, megkenjük egy réteg lisztes hájjal, majd hajtunka tésztán, kinyújtjuk, újra listes háj követezik... minden egyes hájréteg bekerülését követően áthajtogatjuk a tésztát. Amikor az összes háj belekerült a tésztába, fél órát pihentetjük.
Ezt követően fél centi vastagra kinyújtjuk, majd forró késsel téglalap alakúra vágjuk. Megtöltjük baracklekvárral és félbehajtjuk.
Kikent tepsibe tesszük, forró sütőben megsütjük, és még forrón vaníliás
cukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.