Elkészítés: A tészta hozzávalóiból megsütjük a piskótát egy 26 cm-es kapcsos tortaformában.
Felverjük a tejszínt (egy keveset tegyünk félre a díszítéshez). Összekeverjük a joghurttal, a feloldott zselatinnal és a cukrokkal.
A kihűlt piskótát megkenjük a lekvárral, visszatesszük a formába, majd a krémet ráhalmozzuk, és hűtőben hagyjuk dermedni.
Mikor a teteje megszilárdult, rátesszük a vékony szeletekre vágott őszibarackokat, és óvatosan ráfolyatjuk a tortazselét. Visszatesszük a hűtőbe, és ha teljesen megszilárdult, késsel óvatosan körbevágjuk, és leemeljük róla a formát. A maradék tejszínhabbal bekenjük az oldalát, amit pirított szeletelt mandulával díszítünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.