Elkészítés: A babapiskótát nejlonba tesszük, és morzsásra összetörjük. Összekeverjük a vajjal és a mogyoróval. Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját, és kanálháttal belenyomkodjuk a masszát.
A zselatint vízbe áztatjuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kicsavarjuk. A joghurtot összekeverjük a cukorral, a citrom héjával és levével. A zselatint felolvasztjuk, elkeverjük 2 evőkanálnyi joghurttal, majd a joghurt egészébe dolgozzuk. Kemény habbá verjük a tejszínt, a joghurtkrémbe forgatjuk.
A barackot meghámozzuk, kimagozzuk, felének a húsát kis kockákra, a maradékot vékony szeletkékre vágjuk. A krém felét a tortaformába simítjuk, megszórjuk a barackkockákkal, a maradék krémmel bevonjuk, és a tortát 4-5 órára a hűtőbe tesszük.
A barackszeletekkel ízlésesen kirakjuk a torta tetejét. A tortabevonót a csomagoláson olvasható utasítás szerint elkészítjük, és a barackra locsoljuk. Hagyjuk megdermedni, és a tortát szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.