A konzervet kinyitjuk és a gyümölcsről a levét leöntjük (a levére szükségünk lesz). Mindegyiket külön-külön tálba tesszük. A barackot ízlés szerint kisebb darabokra vágjuk. A tejfölt a cukorral és a kókuszreszelékkel jól kikeverjük.
A piskótatallért belemártjuk a barack levébe (de nem áztatjuk), majd kirakjuk vele a tál alját. Az egymás mellé helyezett piskótatallért megkenjük (ne túl vastagon) a tejfölös-kókuszos masszával, majd erre rárakosgatjuk a felvágott barackot (pár darab barackot tegyünk félre a díszítéshez).
Addig folytatjuk a rétegezést, amíg az alapanyagok el nem fogynak. A rétegezést a masszával fejezzük be, az kerüljön a tetejére.
Hűtőbe betesszük kb. 3-4 órára pihenni. Ennyi idő alatt jól lehűl és megpuhulnak a piskótatallérok. Közben a habport felverjük kemény habbá a tejjel.Tálalás előtt, szép, egyforma szeletekre felvágjuk és a tetejét tejszínhabbal és barackkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.