Elkészítés. A barackokat leforrázzuk, meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk. 3 fél barackot félreteszünk.
Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 20 x 30 cm nagyságú tepsit. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük.
A marcipánt nagylyukú reszelőn lereszeljük, a tojásokkal mixerrel elkeverjük. A vajat habosra keverjük a cukorral, beledolgozzuk a marcipános tojást. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a marcipános masszába keverjük.
A masszát a formába simítjuk, tetejét kirakjuk a fél barackokkal. A sütőben kb. 50 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Tálalás előtt a süteményt megszórjuk pisztáciával. A félretett barackokat vékony gerezdekre vágjuk. A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral. A sütemény tetejére halmozzuk, és rárakjuk a barackszeleteket. Szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.