Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, majd fél órára hűtőszekrénybe állítjuk. A szárított sárgabarackmagot apróra vágjuk és leöntjük a borral. Egy órát érleljük. Hozzáadjuk a darált diót, cukrot, citromlevet és a fahéjat. Az omlós tésztát kinyújtjuk és 40 kört szúrunk ki belóle. A korongok felére egy-egy kiskanál tölteléket rakunk. A széleket tojásfehérjével megkenjük, majd ráhelyezzük az üres tésztakorongokat. A széleket összenyomjuk, a kidudorodó közepét éles késsel kereszt alakban bemetsszük. A tojássárgáját elkeverjük a tejjel, és megkenjük vele a tésztakorongokat. Sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük. Előmelegített sütőben, 175 fokon 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.