Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Vajazzuk ki a tortaformát. A maradék vajat keverjük fényesre a cukorral. Szórjuk hozzá a lisztet, a sütőport, adjuk hozzá a vaníliát, majd a tojásokat egyenként, a joghurtot, az aprított csokoládét és a kockázott barackot. Keverjük össze alaposan.
Öntsük a tésztát a sütőformába, majd süssük készre kb. 60 perc alatt – ha szükséges, takarjuk le a tetejét alufóliával, ha úgy látjuk, már barnulna. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e a sütemény. A formában hagyjuk kihűlni.
A krémhez olvasszuk fel vízgőz felett a fehércsokit. A krémsajtot és a joghurtot keverjük össze, majd csurgassuk hozzá a már langyos fehércsokoládét.
A megsült és kihűlt torta tetejére halmozzuk rusztikusan a krémet, majd szórjuk meg a durvára vágott pisztáciával.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.