Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. Vajazzuk ki a tortaformát. A maradék vajat keverjük fényesre a cukorral. Szórjuk hozzá a lisztet, a sütőport, adjuk hozzá a vaníliát, majd a tojásokat egyenként, a joghurtot, az aprított csokoládét és a kockázott barackot. Keverjük össze alaposan.
Öntsük a tésztát a sütőformába, majd süssük készre kb. 60 perc alatt – ha szükséges, takarjuk le a tetejét alufóliával, ha úgy látjuk, már barnulna. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e a sütemény. A formában hagyjuk kihűlni.
A krémhez olvasszuk fel vízgőz felett a fehércsokit. A krémsajtot és a joghurtot keverjük össze, majd csurgassuk hozzá a már langyos fehércsokoládét.
A megsült és kihűlt torta tetejére halmozzuk rusztikusan a krémet, majd szórjuk meg a durvára vágott pisztáciával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.