Elkészítés: A rizst a tejben 2 kanál cukorral, a mazsolával és a vaníliás cukorral megfőzzük. A 4 tojássárgáját habosra keverjük a maradék 4 kanál cukorral, és a kihűlt rizshez keverjük, majd végül lazán hozzáadjuk a tojások felvert habját. A margarinnal kikent, zsemlemorzsával meghintett kerek tortaformába töltjük, és a tetejére rakjuk a megtisztított, cikkekre vágott őszibarackot /lehet bármilyen idény gyümölcsöt is tenni rá/.
Forró sütőben kb. 180 fokon 25-30 percig sütjük.
Melegen vagy hidegen is tálalható. Finomabb, ha gyümölcsízzel vagy tejsodóval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.