Elkészítés: A sajtkrém hozzávalóit vízgőz fölött összeforraljuk, majd lehűtjük. A krémhez a tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sajtalapot, kevés habbá vert tejszínt és a langyosra melegített zselatint. A maradék habbal összeforgatjuk. A babapiskótát a baracklé és arum keverékében megforgatjuk, és kirakjuk az alapot. Erre rátesszük a krém felét, és megszórjuk darabokra vágott barackkal. Erre újabb piskóta kerül, majd megint krém, aztán barack. 2 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt az oldalát kirakjuk felezett babapiskótával, tetejét pegig barackkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.