Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd beletesszük az olajat, a tejet, a lisztet, végül a tojásfehérjék keményre vert habját. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntjük és megsütjük. Még melegen a sütőpapírral együtt feltekerjük, és hűlni hagyjuk.
A krémhez a tejet a liszttel sűrű péppé főzzük, kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A kettőt összekeverjük, majd az apróra felkockázott sárgabarackot óvatosan beleforgatjuk.
A piskótát óvatosan kitekerjük, lehúzzuk róla a sütőpapírt, majd a krémmel megtöltjük. Végül a tortabevonót gőz felett felolvasztjuk, megkenjük a piskóta tetejét és megszórjuk kókusszal. Jól lehűtjük, így könnyen szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.