Elkészítése: A lapockát megmossuk, lehártyázzuk, majd tűzálló tálba tesszük. A már előzetesen pár órára beáztatott fejtett babot a vízzel együtt ráöntjük, a tetejére halmozzuk a felvágott paradicsomot és hagymát, megszórjuk a borssal, majd rákanalazzuk a paradicsompürét.
Ha mindezzel készen vagyunk, 2-3 szál rozmaringot fektetünk a babos hús tetejére (természetesen szárított rozmaringot is használhatunk).
A tálat lefedjük, majd sütőben a közepesnél kicsit erősebb fokozaton 2 órán át sütjük. Kitűnő egytálétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.