A csülköt sózzuk, borsozzuk, fél napig állni hagyjuk. Egy tepsibe a hagymát, fokhagymát, paprikát, paradicsomot belehalmozzuk és ráültetjük a csülköt, rátesszük a zsiradékot, lelocsoljuk sörrel, majd 170 Celsius-fokos sütőben lassan sütjük.
Amikor megpuhult a csülök, de még nem pirult meg, hozzátesszük a gyöngyhagymát, a savanyú káposztát és a kockára vágott bacont, majd készre sütjük. A burgonyát héjában megfőzzük, majd fóliába csavarjuk.
A tehéntúrót, a juhtúrót, a joghurtot, a petrezselyem zöldjét és a bazsalikomot összekeverjük. A fóliás burgonyát megnyitjuk és megtöltjük a túrótöltelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.